Cutremure stiri: 501

Angajaţii unei cafenele au intrat în altercaţii cu reprezentanţii Preturii sectorului Centru

3 mai. 2013,, 11:19   Societate
2516 0
Foto: photos.casata.md
Colaboratorii unei cafenele de la intersecţia bulevardului Ştefan cel Mare cu strada Tighina au intrat joi în altercaţii cu reprezentanţii preturii sectorului Centru.

Potrivit Agenţiei "Infotag", zeci de colaboratori ai cafenelei au blocat intrarea în local. Înăuntru au loc lucrări de reparaţie. Angajaţii au recurs la acest gest pentru ca reprezentanţii preturii în frunte cu pretorul de sector şi echipa specializată de muncitori să nu poată recurge la demolarea anexei în locul căreia trebuie să fie doar o terasă de vară.

Pretorul sectorului Centru, Petru Budurin, a declarat că, "iniţial, proprietarul localului a prezentat actele pentru edificarea unei terase de vară ca ulterior să construiască o anexă în toată legea".

"Există o dispoziţie a primarului general Dorin Chirtoacă în care se spune că toate anexele ridicate ilegal trebuie demolate. Respectiv, muncitorii şi reprezentanţii preturii sînt obligați să îndeplinească această dispoziţie", a explicat el.

Proprietarul cafenelei a comunicat celor de la pretură că "dispune de toate actele necesare pentru demararea construcţiei date".

El a remarcat că "se va clarifica cu acest incident".

Angajaţii cafenelei au menţionat că sînt gata să rămînă la locul de muncă pînă seara tîrziu pentru a nu permite demolarea construcţiei.

Primarul municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a semnat o dispoziţie în conformitate cu care, începînd cu 1 mai, toate construcţiile ilegale trebuie să fie demolate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав