Cutremure stiri: 507

STARURI EVOQUE - EUGENIU BOICO: este maşina ideală pentru un tînăr sub 30 şi pentru o doamnă de orice vîrstă ©

3 mai. 2013,, 14:51   Ştiri Auto
4122 0
Foto: allfun.md
Automobilul strălucitor Range Rover Evoque continuă să circule prin oraş, atrăgînd atenţia trecătorilor şi a şoferilor. Proiectul, organizat de DAAC Hermes cu susţinerea Bemol și Fresh Line City Cafe, continuă. Noile staruri, devenite posesorii unui Range Rover Evoque pentru o zi sunt Eugeniu Boico și colegul său Veaceslav Cebotari. espre test drive ei au relatat în timpul cinei la Fresh Line City Cafe.

A fost de ajuns o singură zi, pentru a cunoaşte automobilul?
Е: Desigur, l-am cunoscut totalmente.
В: Dat fiind, că Land Rover este o legendă, e suficient să-l conduci dată, şi totul este limpede.

Verdictul?
Е: Eu cunoşteam deja maşina, şi pot spune că mi-a îndreptăţit aşteptările. Am citit multe despre acest automobil, ştiu că a fost creat cu participarea Victoriei Beckem. Mîna feminină se face simţită peste tot – în design şi elementele de decor. Are o cutie de viteze interesantă – schimbarea vitezelor e total nouă. Cu puţin timp înainte de a apărea Evoque, mi-am cumpărat maşină. Acum cred că trebuia să mai aştept, şi Range Rover Evoque ar fi fost printre candidaţi.

După călătoria de azi îţi doreşti să schimbi maşina?
Е: Dacă aşi fi un tînăr orăşean, care nu ştie cu ce aventuri va încheia ziua, cred că acest automobil mi s-ar potrivi. O recomand oamenilor tineri şi liberi, în special domnişoarelor.
В: De acord cu Eugen, dacă dorim să facem o analiză rapidă a automobilului, trebuie să evidenţiem momente ca intrarea în maşină, aşezarea, primele atingeri. După asta vine mişcarea şi senzaţiile. Acurateţea şi tehnologiile noi dau efectul scontat. În acest automobil nu simţi oboseala. Conduci cu plăcere, toate sînt la dispoziţie, retrospecţia este minunată, securitatea – toate.

Sub capotă aţi intrat?
Е: Nu, bineînţeles. Pentru automobilele contemporane, cred eu, nu mai este actual.

Dar ce e actual? La ce atragi atenţia în primul rînd?
Е: Totul depinde de necesităţi. Este importantă dinamica şofatului, faptul cum reacţionează pedala la acţiunile tale. E important cît de sigur eşti la volan, această maşină are toate calităţile. Centru de greutate jos, este manevrabilă, rapidă. Pentru mine e important tot ce ţine de muzică. Aici panoul de comandă este bogat, construită pe baza de touch. Acum majoritatea utilizează iPhone şi tablete, de aceea nu cred că sistemul va crea incomodităţi. Totul este gîndit, confortul e pe primul loc. Fiicei mele i-aşi cumpăra această maşină.
В: Pentru mine maşina este perimetrul unde mă relaxez. Aici trebuie să fie linişte, confortabil. Este locul, unde pot cugeta la ce mai am de făcut. De obicei, nu ascult muzică la maxim, de cele mai multe ori şofez în tăcere deplină. Asta îmi permite să-mi revin, să-mi analizez acţiunile, să repartizez resursele pentru toată ziua. Pentru mine principalul este confortul.

Pentru fiică, ce culoare ai alege?
Е: Cred că ea singură şi-ar alege-o. Ştiu că există o gamă largă de culori. Pentru mine aşi alege un albastru închis.

Aţi spus că acordaţi multă atenţie muzicii, să vorbim despre ea. Vara curentă vom avea vre-un eveniment deosebit?
Е: Nu știu dacă în această vară vor avea loc evenimente majore. Vara este un sezon periculos în ceea ce privește organizarea evenimentelor. Majoritatea tinerulor nu sînt în oraș: o parte pleacă peste hotare prin programul Work & Travel, cealaltă se întoarce acasă. Experienţa organizării evenimentelor pe timp de vară arată, că trebuie să fim precauţi. Pot avea loc mini-evenimente – mici evenimente pentru un număr mic de oameni, cărora la sigur le va fi interesant. Mai sper, că şi alţi organizatori vor face ceva. Ne-am dori ca la Chişinău să fie mai multe platforme pentru evenimente electronice, este nevoie de ele, oamenii vor diverse stiluri muzicale. Sper că White night şi toate evenimentele noastre îi vor îndemna şi pe alţi promotori să facă ceva. Voi evolua cu plăcere la un festival, organizat de altcineva. Încă nu am ratat nici o invitaţie.

Eşti mulţumit de White night?
E: White night a fost un succes. Sînt mai mulţi factori, care îmi permit s-o spun. 1 – toate biletele au fost cumpărate cu mai bine de o săptămînă înaintea evenimentului. 2 – am avut mult tineret frumos. Colegii prezenţi spuneau, că au avut impresia participării la un eveniment nu la Chişinău, ci în Europa. Majoritatea au respectat cerinţele, venind în alb. Am avut cîteva experimente tehnice - o scenă nouă, tehnologii noi. Toate le-am reuşit. Mergem mai departe.

Ai vre-un vis, pe care doreşti să-l realizezi?
Е: Parţial l-am realizat: am organizat la Chişinău evenimente majore. Am făcut ceea ce mulţi considerau imposibil – spre exemplu, l-am adus pe David Guetta. Este o minune, că a venit. Este unicul caz, cînd în Moldova a venit DJ nr.1. Este un vis realizat. Singuri nu am fi reuşit, şi le mulţumesc celor de la Bisconcert.
Un alt vis este să organizez, la Chişinău, încă o evoluare a unui star de această talie. Ne-ar place să vedem la Chişinău pe oricare DJ din „Top 10 cel mai buni DJ din lume” .Dar pentru aceasta e nevoie de trei ingrediente: auditoriu, apt să plătească pentru bilet; parteneri gata să sprijine evenimentul şi… stele care să se aranjeze suficient de favorabil pentru ca toate să iasă cum trebuie. Dar cred că o vom face!
P.S. Aşi vrea să mai spun două vorbe despre automobil. Tuturor duduiţelor din oficiul nostru maşina le-a plăcut. Graţie test drive-ului, vînzările vor spori, la sigur. Este o maşină ideală pentru un tînăr sub 30 şi pentru tinere/doamne de orice vîrstă.

Partenerii proiectului:compania Bemol, Fresh Line City café.
Autor: Maria Savina
Sursa: allfun.md
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав