Cutremure stiri: 501

Presa americană l-a surprins pe Lavrov

11 mai. 2017,, 10:50   Externe
1839 0

Presa americană l-a surprins pe ministrul MAE al FR Serghei Lavrov prin comportamentul său la ceremonia de deschidere a negocierilor sale cu secretarul de stat al SUA, Rex Tillerson, transmite corespondentul de la fața locului.

Una dintre jurnalistele americane l-a întrebat, dacă negocierile actuale au vreo legătură cu demisia directorului FBI, Comey. „Dar ce dînsul a fost demis? Glumiți?“, a răspuns la această întrebare ministrul rus.
Lavrov a sosit în SUA într-o vizita de trei zile. Cum era de așteptat, întrevederea sa cu Tillerson urmează să dureze două ore, după care ministrul MAE al FR se va întîlni cu președintele SUA Donald Trump. După aceasta, ministrul rus se va deplasa în Alaska, unde pe 11 mai va participa la reuniunea ministerială a Consiliului Arctic.

Trump l-a demis, marți, pe directorul FBI, James Comey. O astfel de decizie liderul american a luat-o la recomandarea ministrului Justiției și procurorului general Jeff Sessions și a adjunctului acestuia Rod Rosenstein. El a explicat acest lucru prin faptul că Comey nu este în stare să-și îndeplinească funcțiile în mod eficient.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав