X 
Cutremure stiri: 505

Copiii și-au petrecut ziua alături de salvatori și pompieri (FOTO/VIDEO)

2 iun. 2017,, 09:13   Societate
3146 0

De Ziua Copilului, salvatorii și pompierii au fost alături de micuți pe tot parcursul zilei, notează NOI.md.

De dimineață, salvatorii i-au uluit și distrat deopotrivă pe copii, în parcul “Ștefan cel Mare” din Chișinău. Aici erau prezente echipaje de pompieri, paramedici SMURD si salvatori, care le-au arătat copiilor tehnica și echipamentul din dotare. Băieței și fetițe au urcat la volanul autospecialelor și au probat căștile de pompieri.




Echipele s-au deplasat mai spre seară în Piața Marii Adunări Naționale, unde subdiviziunile Ministerului Afacerilor Interne au organizat evenimentul cu genericul “MAI aproape de copii”. Și aici salvatorii și pompierii au fost alături de cei mici și i-au încurajat să se apropie de ei și să vadă toate echipamentele prezentate acolo.



În acest mod copiii pot îndrăgi de mici aceaste meserii, iar spiritul de securitate poate fi cultivat de la vîrste fragede. La eveniment copiii au avut parte și de mai multe concerte, dar și de înghețată și alte dulciuri, drept recompensă pentru curiozitatea și ingeniozitatea lor. Și părinții care i-au însoțit pe cei mici au putut să asculte evoluția ansamblelor subdiviziunilor MAI, printre care și „Plai Moldovenesc” al SPC SE.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав