X 
Cutremure stiri: 505

Mocanu: Între familiile Plahotniuc și Voronin se produce o nouă ALIANȚĂ (VIDEO)

27 mai. 2013,, 13:51   Politică
19370 8
Foto: noi.md
Liderul Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu, susține că soarta viitorului guvern, componența căruia urmează să fie votată pe 30 mai, depinde doar de democratul Vlad Plahotniuc. În cadrul unei conferențe de presă, liderul Antimafie a spus că Guvernul Leancă urmează să fie în totalitate în subordinea lui Plahotniuc”, iar liderul PLDM, Vlad Filat, nu va mai avea niciun cuvînt de spus, în cazul în care va fi creată o nouă coaliție, relatează NOI.md.

Mocanu susține că actualmente au loc discuții și între Vladimir Voronin și Vlad Plahotniuc privind crearea unei alianțe. “În urma înțelegerilor dintre Plahotniuc și Filat se va crea cea mai monstruoasă coaliție, fiindcă în spatele ei este o înțelegere separată între familiile Voronin și Plahotniuc, care vor să creeze o nouă alianță”, a spus Mocanu.

Totodată, Sergiu Mocanu l-a numit pe Vlad Filat, mincinos, întrucît a declarat că negocierile privind crearea unei majorități parlamentare vor fi publice, dar nu s-a ținut de cuvînt.

Filat nu va avea altceva de făcut, decît să-și ”înfrîngă amarul”, a spus Mocanu.

Menționăm că, în prezent, au loc negocieri între PD, PLDM și grupul reformatorilor privind crearea unei majorități parlamentare, care urmează să voteze noul guvern.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав