Arşiţa stiri: 167
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Votarea guvernului se tergiversează. Parlamentul a luat o pauză

30 mai. 2013,, 15:06   Politică
4784 0
Fotо: noi.md
UPDATE (15:40)
Parlamentul a luat o nouă pauză de 15 minute la solicitarea liberalului reformator Ion Hadârcă. Deputatul nu și-a motivat solicitarea, însă colegii au acceptat propunerea.

Deși au trecut mai bine de 40 de minute de la începerea ședinței Parlamentului, deputații încă nu au purces la examinarea ordinei de zi. Astfel, la solicitarea PCRM, deputații au luat o pauză de 15 minute, relatează NOI.md.

Chiar de la începutul ședinței, spiritele în sala Parlamentului erau foarte încinse. Deputații PCRM s-au arătat nemulțumiți de faptul că nu le-a fost prezentată nici pînă acum lista cu persoanele care vor face parte din componența guvernului. Astfel, în timp ce Liliana Palihovici, care exercită interimatul funcției de spicher, susține că deputații deja au beneficiat de listă, comuniștii, dar și liberalii, neagă acest lucru.

“Vreau să întreb, noi avem coaliție pro-europeana sau mincinoasă? Cum să înțeleg? Trebuia să vă cereți scuze și să spuneți că ceea ce ați promis nu ați reușit să realizați”, a reproșat liderul PL.

Ulterior, liderul PCRM a susținut declarația lui Ghimpu.

“Doamnă Palihovici. Eu am fost încîntat de Dumneavoastră, că conduceați ședințele Parlamentului. Și azi nu înțeleg de ce l-ați ascultat pe Diacov. Mai bine îl ascultați pe Mișa Ghimpu”, a spus Vladimir Voronin după ce Dumitru Diacov a solicitat includerea pe ordinea de zi a proiectului privind alegerea spicherului.

Ulterior, deputații au luat o pauză.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав