X 
Cutremure stiri: 506

Temperaturi RECORD de 54 de grade Celsius în Iran

1 iul. 2017,, 15:32   Externe
5677 0

Temperatura aerului a ajuns în orașul iranian Ahvaz la 127,4 grade Fahrenheit (54 de grade Celsius), un record în ceea ce privește temperaturile înregistrate în lume, cu măsurătorile moderne.

Siteul de meteorologie Underground indică o temperatură de 54 de grade în Ahvaz (Iran), notează The Independent. Orașul se află în sud-vestul Iranului și a afișat ieri după-amiază cea mai mare temperatură înregistrată vreodată în țară, care ar putea fi cea mai mare din istorie.

Etienne Kapikian, un meteorolog de agenția franceză MeteoFrance, a scris pe Twitter că temperatura în Ahvaz a ajuns la 53,7 grade Celsius. Kapikian a precizat că este „un record național absolut al căldurii iraniene” măsurat din surse de încredere. Este cea mai mare temperatură înregistrată vreodată în iunie, în Asia continentală. Recordul anterior a fost de 53 de grade Celsius (127,4 Farenheit).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав