X 
Cutremure stiri: 502

Meciul dintre Kliciko și Povetkin ar putea să nu aibă loc

6 iun. 2013,, 15:23   Sport
4431 0
Foto : sport-express.ua
Meciul de box dintre campionul mondial absolut, ucraineanul Vladimir Kliciko, și pugilistul rus Alexandr Povetkin ar putea să nu mai aibă loc. Aceasta se poate întîmpla din cauza condițiilor înaintate de echipa sportivului rus. De menționat că vineri, 7 iunie, expiră termenul pentru negocieri stabilit de WBA. După ce partea rusă a prezentat lista cu divergențele dintre echipele celor doi boxeri, managerul lui Kliciko, Bernd Bente, a venit cu detalii.

Astfel, echipele doresc ca testele antidoping să fie efectuate în agenții diferite. Kliciko dorește ca meciul să se desfășoare pe 14 septembrie, în timp ce Povetkin optează pentru 5 octombrie. De asemenea, echipa rusă refuză să permită accesul în vestiarul lui Povetkin a rudelor lui Vladimir Kliciko, în cazul dat fiind vorba despre fratele acestuia, Vitali.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав