Cutremure stiri: 501

Ambasadorul României, în vizită la casa părintească a lui Dodon (FOTO)

7 iul. 2017,, 16:27   Politică
3073 4

După lansarea grădiniței renovate, la Sadova, președintele țării, Igor Dodon, l-a invitat pe ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță, să viziteze casa lui părintească.

„După lansarea grădiniței renovate, la Sadova, l-am invitat pe domnul ambasador Daniel Ioniță să viziteze casa mea părintească.

I-am făcut o excursie prin vie, prin ogradă și prin beci și i-am ilustrat cum arată o gospodărie moldovenească.

Am zis și voi repeta: să prietenim, ca vecini, ca frați, să ne ajutăm și să ne respectăm reciproc, dar fiecare să fie gospodar la casa lui. Cu așa atitudine, vom beneficia ambele state de relații bune pe decenii înainte”, a scris președintele într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că Igor Dodon a participat astăzi, 7 iulie, la deschiderea grădiniţei din satul natal, Sadova, renovată cu sprijinul financiar al României. Şeful statului a fost însoţit la eveniment de către ambasadorul României la Chişinău, Daniel Ioniţă.


Preşedintele i-a încurajat pe partenerii externi să lanseze proiecte sociale în Republica Moldova, mai ales în sprijinul copiilor şi tinerilor: „Pe această cale poate fi demonstrat interesul sincer în dezvoltarea ţării noastre şi a generaţiilor în creştere”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав