X 
Cutremure stiri: 505

Remanieri de cadre la Primăria Chișinău

10 iun. 2013,, 12:35   Societate
4792 3
Foto : noi.md
Direcția arhitectură din cadrul Primăriei Chișinău va avea un nou angajat. Este vorba despre arhitectul Ion Carpov, care urmează să dețină funcția de director interimar sau cea de vicedirector. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale, de către primarul capitalei, Dorin Chirtoacă.

”Ion Carpov este arhitect. Încă acum trei-patru luni de zile i-am propus să adere la echipa noastră. Dînsul n-a activat niciodată în niciun fel de structuri ale administrației. Nu a fost în acest lanț al lucrurilor nelalocul lor, care s-au mai întîmplat de-a lungul timpului în serviciile respective. Aceasta sper să fie o garanție sau cel puțin o probabilitate că în continuare lucrurile vor funcționa mai bine. Zilele astea rămîne să decidem dacă va rămîne la nivel de adjunct sau director interimar. Probabil, va fi un concurs”, a precizat Dorin Chirtoacă.

Totodată, primarul a subliniat că, în cazul în care Carpov va fi director interimar, actualului șef interimar Radu Blaj îi va reveni funcția de vicedirector al Direcției arhitectură. Cît privește celălalt vicedirector – Nicon Zaporojan, Chirtoacă a spus că acesta a fost transferat într-o funcție obișnuită, întrucît are deja o vîrstă înaintată și legea nu permite să fie menținut în funcția de adjunct.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав