Cutremure stiri: 502

Putin creează un nou partid

13 iun. 2013,, 11:28   Externe
3752 0
Foto: gazeta.ru
Președintele Federație Ruse Vladimir Putin va conduce mișcarea socială "Frontul Popular – pentru Rusia", care a fost înființată la 12 iunie la Moscova.

Candidatura lui Putin a fost aprobată fără votare – după ce sala a scandat în cor: "Putin! Putin!".

"Azi am făcut împreună ceea ce mulți dintre oamenii din această sală spuneau și propuneau, și anume – să nu uitam această instituție ca pe una preelectorală, ci să o facem instituție permanentă", a declarat în discursul său șeful statului.

Anterior, congresul a aprobat statutul și manifestul mișcării, declarația membrilor frontului, precum și denumirea actualizată a organizației "Frontul Popular – Pentru Rusia".

"Frontul Popular – Pentru Rusia" are 480 de fondatori. Printre aceștia, potrivit RIA Novosti, se numără studenți, voluntari, sportivi, profesori, oameni de afaceri, agricultori, reprezentanți ai mass-media, experți și reprezentanți ai partidelor politice.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав