X 
Cutremure stiri: 506

Deputatul PLDM Petru Știrbate – persona non grata în stînga Nistrului

13 iun. 2013,, 17:47   Politică
3267 6
Foto : tv-pmr.com
Așa-numitele forțe de ordine ale separatiștilor i-au interzis în seara zilei de ieri, 12 iunie, deputatului liberal-democrat Petru Știrbate să intre pe teritoriul regiunii transnistrene. Partidul Liberal Democrat din Moldova își exprimă îngrijorarea vizavi de acest caz, se arată într-un comunicat de presă al fracțiunii.

Fracțiunea liberal-democrată consideră că lui Petru Știrbate i-a fost "limitat ilegal dreptul la libera circulație". Potrivit deputaților PLDM, grănicerii separatiști ar fi invocat motivul că Petru Ştirbate este persona non grata în stînga Nistrului.

Deputatul PLDM revenea în țară de la Kiev, unde participase la Conferința Regională cu privire la implementarea Convenției Consiliului Europei privind contrafacerea medicamentelor și a infracțiunilor similare care implică pericol pentru sănătatea publică (Convenția Medicrime).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав