Cutremure stiri: 502

ZDG: Top 10 cele mai luxoase automobile ale judecătorilor Curții de Apel

14 iun. 2013,, 11:01   Societate
5350 3
Foto: zdg.md
În cadrul Curții de Apel Chișinău activează 45 de judecători. 39 au declarat că dețin cel puțin un automobil, pe cînd alții 6 au scris în Declarațiile cu privire la venituri și proprietăți că nu sînt proprietari de automobile, în schimb au menționat că dețin case de milioane, depozite la bancă și acțiuni în diverse întreprinderi.

Ziarul de Gardă a creat un top cu cele mai luxoase automobile ale judecătorilor de la Curtea de Apel Chișinău, transmite UNIMEDIA.

Primul loc în topul cu cele mai luxoase automobile de la CA îl deține judecătorul Domnica Manole, care deține 11 automobile și judecătorul Sergiu Arnăut, care a „uitat” să declare trei Mercedesuri, un Hyundai Tucson, un BMW și un Maz.

Pe locul doi se află controversatul judecător Ion Muruianu, fiind proprietarul unui automobil Subaru Tribeca, în valoare de peste o jumătate de milion de lei. Potrivit sursei, magistratul își parchează mașina de lux lîngă sediul de milioane al PCRM.

Locul trei îl deține președintele CA, Ion Pleșca, care a declarat că deține un Volvo XC 90, fabricat în anul 2011 și al cărui preț de piață este 592 mii de lei.

Judecătorul Eugeniu Clim ocupă locul patru în top cu un Mercedes ML250, în valoare de 550 mii de lei.

Pe locul cinci în topul celor mai luxoase automobile de la CA se află judecătorul Victor Pruteanu. Acesta deține trei automobile: Toyota Fortuner în valoare de 245 mii de lei, Suzuki Jimny de circa 190 mii de lei și Toyota Prlus - 64 mii de lei.

Magistratul Tudor Micu, care a scris în declarația cu privire la venituri și proprietăți pe anul 2012 că are în proprietate doar o Toyota Land Cruiser Prado, în valoare de 288 mii de lei, înscrisă pe numele soției magistratului, Nadejda Micu.

Locul șapte îl deține judecătorul Nelea Budăi cu două automobile de lux: Range Rover în valoare de 288 miii de lei și un Volkswagen de circa 60 mii de lei.

Magistratul Ana Panov a scris în declarația pe anul 2012 că deține un automobil Honda în valoare de 198 mii de lei, un Mercedes A 140 fabricat în 2005, și un Hyundai fabricat în 2005, de 3000 de lei.

Pe locul nouă se află vicepreședintele Curții de Apel, Xenofon Ulianovschi, care este proprietarul unui Hyundai Tucson, fabricat în 2009, în valoare de 255 mii de lei.

Pe ultimul loc în top se află magistratul Gheorghe Iovu, care deține un Volvo XC90, fabricat în 2008, în valoare de 209 mii de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав