Cutremure stiri: 502

În Ucraina permanganatul de potasiu a fost echivalat cu droguri

17 iun. 2013,, 11:04   Externe
5672 0
Foto : upmonitor.ru
Permanganatul de potasiu este interzis pe teritoriul Ucrainei, fiind inclus în lista substanțelor narcotice și psihotrope. Despre aceasta a anunțat Comitetul de Grăniceri din Belarus.

Potrivit amendamentelor operate în legislația ucraineană, procurarea, păstrarea și transportarea permanganatuilui de potasiu este reglementată de Legea privind substanțele narcotice, psihotrope și precursorilor. Astfel, introducerea permanganatului de potasiu pe teritoriul Ucrainei cade sub incidența articolului ”contrabanda drogurilor”.

De menționat, că în Rusia permanganatul de potasiu deja a fost inclus în lista preparatelor folosite pentru sinteza drogurilor – precursorilor. Folosirea acestora în Rusia este limitată și controlată cu stricteță. În farmacii permanganatul de potasiu se vinde doar în baza recetei eliberate de medic.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав