X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4069

Antrenorul principal al „Daciei” Viorel Frunză a fost descalificat pentru cinci meciuri

28 iul. 2017,, 16:13   Sport
2160 0

Comitetul de competiții al Federației Moldovenești de Fotbal l-a discalificat pe antrenorul principal al Clubului de fotbal „Dacia” Viorel Frunză, interzicîndu-i să participe la cinci runde ale Campionatului.

Drept motiv pentru această decizie a servit „comportamentul agresiv, expresiile necenzurate și insultele la adresa arbitrilor după încheierea meciului „Milsami – Dacia” în cea de-a treia etapă a Diviziei Naționale. În hotărîrea Comitetului se menționează că Viorel Frunză nu pentru primaoară manifestă un astfel de comportament.

Potrivit hotărîrii Comitetului, pe durata celor cinci runde Frunză nu va avea dreptul să gestionezeechipa în calitate de antrenor, să fie în zona tehnică, în vestiare sau pe tribuna oficială. El va putea urmări meciurile doar de pe locurile, destinate spectatorilor. Clubul „Dacia” a fost amendat cu 3 mii de lei.

Președintele Clubului de fotbal „Petrocub Hîncești” Mihail Usatîi a fost avertizat asupra inadmisibilității acțiunilor sale pentru exprimarea dezacordului cu decizia principalului arbitru în timpul meciului „Sfîntul Gheorghe - Petrocub Hîncești”. În caz de repetare a unor astfel de acțiuni el va fi pedepsit în conformitate cu Regulamentul.


Pentru cele cinci avertismentele primite de către fiecare din echipe în timpul disputei „Milsami - Dacia“ cluburile lor s-au ales cu amenzi în valoare de 1.000 de lei fiecare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?