Cutremure stiri: 505

Peste o zi, în Republica Moldova sînt posibile proteste masive

18 iun. 2013,, 10:35   Societate
10287 1
Foto : adevarul.ro
Peste o zi, în Republica Moldova ar putea avea loc proteste masive împotriva legii anti-discriminare. Ieri, activistul pentru drepturile omului, Fiodor Ghelici, a spus că la 19 iunie expiră termenul limită acordat autorităților pentru a anula legea privind egalitatea șanselor, care nu este acceptată de Biserică și societate.

"Vreau să reamintesc autorităților că la 19 iunie expiră termenul limită care a fost dat autorităților de către Mitropolitul Vladimir al Chișinăului și Moldovei pentru a anula Legea privind egalitatea de șanse ", a spus el, menționînd că "nu va fi de glumă".

Ghelici și-a exprimat nemulțumirea față de calitatea guvernării în Republica Moldova, spunînd că ministrul de interne este "o cîrpă și un bandit", deoarece, fiind responsabil pentru toate ilegalitățile comise de organele de drept, nu ia măsuri.

"Vă amintiți convorbirile lui telefonice atunci cînd a amenințat pe cineva cu răfuiala? Oare așa ar trebui să vorbească un ministru? Acestea sînt cuvintele unui asasin, nu ale unui oficial. Ce face el pentru a scăpa de bandele criminale compuse din membrii organelor de drept?" s-a indignat Ghelici.

În opinia lui, "cetățenii țării noastre nu mai pot tolera astfel de tiranie”. ”Vom acționa, vom pregăti o revoluție în masă, cu scopul de a calma acești conducători", a avertizat Ghelici.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав