X 
Cutremure stiri: 502

GM a confirmat lansarea noii generaţii Cadillac Escalade

18 iun. 2013,, 15:41   Ştiri Auto
1409 0
Foto: Cadillac Escalade
General Motors a confirmat, discret, planurile pentru lansarea noii generaţii a modelului Cadillac Escalade în primăvara anului 2014
Compania nu a precizat prea multe detalii despre noul model, dar foarte probabil acesta va fi bazat pe o platformă pe care au fost construite şi Chevrolet Silverado şi GMC Sierra.

Stilul exterior îndrăzneţ va fi continuat şi cu noua generaţie, dar Chris Hilts, directorul de design interior al GM, a confirmat că noul Escalade va avea o cabină ce se va diferenţia mai mult de Chevrolet Tahoe sau GMC Yokon. Asta înseamnă că ne putem aştepta la materiale diferite, controale unice şi alte elemente de design.

Gama de motorizări nu este cunoscută deocamdată, dar, conform speculaţiilor, noul Cadillac Escalade va avea sub capotă noul V8 EcoTec3 de 6,2 litri, ce dezvoltă aproximativ 420 CP şi 609 Nm. Tracţiunea pe spate va fi standard, în timp ce un sistem de tracţiune integrală va putea fi comandat opţional.

Noul Cadillac Escalade este programat să-şi facă debutul în primăvara următoare.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав