Cutremure stiri: 502

Aston Martin a dezvoltat un DB9 hibrid împreună cu Bosch

18 iun. 2013,, 15:47   Ştiri Auto
1336 0

Foto: Aston Martin

Aston Martin a colaborat cu Bosch pentru a dezvolta o versiune hibridă plug-in a lui DB9. Aceasta totalizează 740 CP şi are o autonomie de 25 kilometri în modul 100% electric.

Aston Martin a realizat o colaborare cu Bosch în baza căreia a realizat o versiune hibridă plug-in a lui DB9. Pentru moment, vorbim despre un prototip, realizat pentru un proiect de cercetare ale căror rezultate vor fi prezentate în toamna anului curent. Cei de la Bosch se ocupă de asamblarea modelului, în timp ce Aston Martin a livrat baza tehnică pentru primul hibrid al constructorului din Gaydon. Astfel, prototipul este echipat cu un motor V12 de 6.0 litri, asociat cu două motoare electrice, cele trei propulsoare livrând împreună 740 CP. Acumulatorii de 180 kWh pot fi încărcaţi şi de la priză, iar prototipul poate circula şi în modul 100% electric.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав