X 
Cutremure stiri: 506

Scandal în Parlament pe marginea cheltuielilor pentru mașinile de serviciu (VIDEO)

27 iun. 2013,, 13:21   Politică
6361 6
Foto: publika.md
Scandalurile în Parlament nu încetează. De această dată, deputaţii s-au certat din cauza modului în care sînt utilizare mașinile de serviciu de către aleșii poporului și de către angajații Parlamentului.

Chiar la începutul ședinței Parlamentului, deputatul liberal-democrat Ion Butmalai s-a arătat nemulţumit de modul în care deputaţii şi secretariatul Parlamentului utilizează maşinile de serviciu. Totodată, el l-a acuzat pe liderul PL, Mihai Ghimpu, că a utilizat maşina de serviciu neregulamentar, cheltuind nejustificat 6 tone de motorină. ”Este mai regretabil că în perioada anului 2012 a fost examinat procesul de folosire a transportului de serviciu și s-a constatat că Mihai Ghimpu, timp de două luni, a cheltuit peste 11 mii de lei și a folosit peste 6 tone de motorină. Domnul Ghimpu avea două autoturisme și doi șoferi”, a ripostat Butmalai.

În replică, liderul PL, Mihai Ghimpu, a spus că a beneficiat de o maşină de serviciu la fel ca alte persoane care dețineau funcțiile cele mai înalte de stat.

„Prima mașina de serviciu eu am avut-o în timp ce deţineam una din cele trei funcţii înalte în stat, exact așa cum a avut și Filat, și Lupu. Cea mai puțină motorină a folosit Ghimpu. Hoţul strigă ”prindeţi hoţul”. Domnule Butmalai, tu mai bine răspunde pentru dosarele penale pe care le-ai avut pînă a deveni deputat în Parlament. Ai fugit în Parlament pentru a nu fi închis. Mandatul de deputat va expira şi oricum vei sta închis”, a spus liberalul.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав