X 
Cutremure stiri: 505

Două ONG-uri din Moldova, premiate la Viena

29 iun. 2013,, 13:45   Societate
4923 0
Foto: noi.md
Fundația ERSTE a premiat două ONG-uri din Republica Moldova, în cadrul unei ceremonii de la Viena. Asociațiile ”CCF Moldova” și ”Concordia” au primit fiecare cîte 16.000 de euro. ONG-urile vor beneficia și de doi ani de consultanță și suport PR, precum și înscrierea la Academia ONG-urilor a fundației ERSTE.

”CCF Moldova” a fost premiat pentru proiectul ”Creșe sociale”, care ajută mame tinere să-și păstreze copiii și să se reintegreze în societate. În cadrul proiectului au fost deschise două creşe care oferă îngrijire pentru 30 de copii.

”Concordia” a cîștigat prin proiectul ”Pentru părinții noștri”, prin intermediul căruia a inaugurat 37 de centre sociale în Moldova. Acolo se oferă cîte o masă caldă pentru 3000 de nevoiași și adăpost pentru 150 de bătrîni.

La concursul din acest an au participat 35 de ONG-uri din 13 țări. Valoarea totală a premiilor este de 616 mii de euro. Fundația ”Little People România” a luat Premiul Mare de 40.000 de mii de euro, pentru un program bazat pe terapie prin joc, ce oferă suport adolescenților care suferă de cancer.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав