X 
Cutremure stiri: 501

Demisie la Primăria Chișinău

1 iul. 2013,, 11:26   Societate
5546 2
Foto: noi.md
Un angajat al Regiei ”Exdrupo” din cadrul Primăriei Chișinău a fost demis astăzi din funcție. Este vorba despre șeful de depozit, Dumitru Rață, care se presupune că ar fi implicat în construcția ilegală a unui drum de 500 de metri din orășelul Durlești. Anunțul a fost făcut de primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale, relatează NOI.md.

Potrivit informațiilor anunțate, Dumitru Rață își construiește casă pe această stradă. ”De unde are un șef de depozit bani să-și construiască casă în ziua de azi? Ce caută mașinile Exdrupo pe această stradă? De unde a fost luat pietrișul?”, l-a întrebat Dorin Chirtoacă pe șeful Regiei ”Exdrupo”, Efim Cheptănari.

La care șeful de la drumuri a ridicat din umeri, negînd faptul că Regia ar fi implicată în acest caz. ”Pietrișul ei l-au procurat, nu l-au luat de la noi. Așa cantitate de la noi nu a dispărut. Poliția investighează cazul”, a precizat Cheptănari.
În aceste condiții, primarul a solicitat Direcției generale transport public și căi de comunicație să întocmească pe marginea acestui caz o anchetă de serviciu. ”S-au folosit materiale ilegal. Este imposibil să construiești un drum de lux în jumătate de an, pretinzînd că materialele au fost cumpărate. De efectuat o anchetă de serviciu și Rață să fie suspendat din funcție”, a spus Chirtoacă.

Primarul capitalei a ținut să precizeze că în cazul în care se va demonstra că la construcția acestui drum au fost implicate nu doar utilaje ale Primăriei Chișinău, vor apărea obiecții și la adresa șefului Regiei, Efim Cheptănari.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав