X 
Cutremure stiri: 502

Primul model Datsun va fi lansat pe 15 iulie în India

1 iul. 2013,, 15:56   Ştiri Auto
1770 0

Foto: Nissan

Nissan a prezentat astăzi câteva detalii ale primei generaţii de maşină Datsun, ce va fi dezvăluită în premieră mondială în India, pe 15 iulie. Primul model al mărcii revitalizate Datsun este destinat pieţei din India şi va fi lansat din 2014.

Evenimentul de premieră nu doar va dezvălui un nou model, dar va introduce şi brandul Datsun, a cărui întoarcere pe piaţă a fost anunţată în martie 2012.

Modelul marchează un pas important şi un nou capitol în istoria brandului legendar, ce se adresează pieţelor în creştere precum India, Indonezia şi Rusia în 2014, urmând apoi mai târziu şi Africa de Sud.

Cu toate că modelele Datsun vor fi proiectate individual pentru diferite pieţe, conceptul va urma o inspiraţie comună. Toate modelele viitoare Datsun vor oferi clienţilor de pe pieţele în dezvoltare o experienţă angajantă în condus, fiabilitate şi accesibilitate la un preţ competitiv şi transparent. Aceste valori de produs vor fi sprijinite de experienţa Nissan ca producător auto global şi expertiza tehnică pentru soluţii optimizate local.

Datsun pentru secolul 21 promite o experienţă de brand plină de satisfacţii, fără compromis în materie de accesibilitate, fiabilitate şi durabilitate – valori puternic înrădăcinate în patrimoniul Datsun.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав