X 
Cutremure stiri: 502

Comitetul vamal transnistrean lansează contul personal unic al agenţilor economici

4 iul. 2013,, 16:47   Societate
2375 0
Foto : point.md
Comitetul vamal al nerecunoscutei rmn a încheiat etapa de testare şi a pus în funcţiune sistemul automatizat nou "Evidenţa plăţilor", menit să asigure funcţionarea contului personal unic al agenţilor economici în autorităţile vamale. În opinia specialiştilor, utilizarea sistemului "va simplifica considerabil procedura de încasare şi casare a banilor din conturile participanţilor la activitatea economică externă în cadrul plăţilor vamale".

În plus, va fi posibilă monitorizarea operativă şi centralizată a informaţiei privind plăţile efectuate în zona de activitate a fiecărei vămi. Toate acestea urmează să ofere o accelerare a procedurilor vamale. Pentru a asigura funcţionarea neîntreruptă a sistemului nou, au fost executate lucrările tehnice necesare, instruirea efectivului. După o serie de activităţi organizatorice, contul personal unic va fi pus în aplicare.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав