X 
Cutremure stiri: 502

Opel Monza, concept pregătit pentru Salonul Auto de la Frankfurt 2013

5 iul. 2013,, 17:01   Ştiri Auto
1615 0

Foto: Opel

Opel se pregăteşte să reînvie numele Monza cu un concept ce va fi dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, în septembrie.

Acum câţiva ani, fanii aşteptau reînvierea coupe-ului Calibra, scos din producţie în 1997. Acesta s-a tot lăsat aşteptat, dar Opel se pare că nu a renunţat la ideea unui coupe sportiv, numai că are alt nume „scos din pălărie”. Legendarul coupe din anii 80 se întoarce, conform publicaţiei Autobild.

Opel Monza concept este bazat pe o platforma mai scurtă a lui Cadillac ATS şi se pare că va adopta o configuraţie de tracţiune pe roţile din spate.

Gama de motorizări va include o varietate de motoare cu patru şi şase cilindri, cu capacităţi între 2.0 şi 3.6 litri. Vârgul gamei, unitatea cu şase cilindri de 3,6 litri se zvoneşte că va produce aproximativ 242 kW/325 CP. Aceste motoare vor fi cuplate la transmisii manuale sau automate cu şase trepte.

Noul Opel Monza este aşteptat să-şi facă apariţia în premieră la Salonul auto de la Frankfurt, în septembrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав