Cutremure stiri: 506

Kremlinul este interesat în a discuta statutul Transnistriei în formatul 5 +2

10 iul. 2013,, 11:34   Politică
3026 3
Foto: nr2.ru
Rusia ar dori să impulsioneze negocierile privind reglementarea transnistreană. Kremlinul este interesat în a discuta statutul Transnistriei în cadrul negocierilor în formatul 5 +2. Acest lucru a fost declarat de către ministrul de Externe al FR, Serghei Lavrov, după întîlnirea cu omologul său român Titus Corlățean.

În același timp, Rusia este îngrijorată de declinul în procesul de negociere și tensiunile în creștere în zona de securitate. Acest lucru a fost declarat de către viceministrul Afacerilor Externe al Federaţiei Ruse Grigori Karasin. Încrederea între Chișinău și Tiraspol ar trebui să fie recuperată, - consideră Moscova.

În ajunul rundei de negocieri în formatul 5 +2 de la Viena, la Tiraspol va ajunge reprezentantul special al OSCE pentru conflictele înghețate Andrey Deshchitsa, precum și reprezentanții politici ai Rusiei și Ucrainei - Serghei Gubarev și Serghei Pirojkov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав