Cutremure stiri: 502

Peugeot RCZ R, versiunea de 270 CP a coupe-ului franţuzesc, vine la Frankfurt în toamnă

10 iul. 2013,, 12:08   Ştiri Auto
1752 0

Foto: Peugeot
Peugeot va lansa versiunea de serie a lui RCZ R la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul are un motor 1.6 THP de 270 CP, care îi va oferi coupe-ului franţuzesc performanţe demne de aspectul său.
Peugeot RCZ va primi o versiune de 270 CP. Aceasta se numeşte RCZ R şi va fi prezentată public la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Însă, lansarea modelului va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt. În ciuda celor 270 CP, motorizarea 1.6 THP a lui Peugeot RCZ R emite doar 145 de grame CO2 pe kilometru, remarcabil de puţin în raport cu puterea dezvoltată.

Acceleraţia de la 0 la 100 km/h este realizată în mai puţin de şase secunde, iar cea mai puternică versiune a lui este mai uşoară decât RCZ-ul de 200 CP, diferenţa dintre cele două versiuni fiind de 17 kilograme. Raportul putere/greutate al lui Peugeot RCZ R este de 4.7 kilograme pe cal putere, în timp ce motorizarea livrează 170 CP pe litru, una dintre cele mai bune valori din segment pentru un motor de producţie, mai ales că unitatea respectă normele Euro 6.
Francezii au aplicat modificări la eleronul spate, la garda la sol şi oferă în standard jante din aliaj de 19 inch, sistem de navigaţie şi multe altele. Peugeot îl va oferi pe RCZ R doar în patru nuanţe de culoare: Moroccan Red, Nera Black, Mercury Grey şi Opal White.Însă, modelul va avea numeroase posibilităţi de personalizare, incluzând elemente precum plafon din fibră de carbon, stickere pentru caroserie şi capace colorate pentru oglinzile laterale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав