X 
Cutremure stiri: 502

Cumperi mîncare gătită în supermarket? Fii atent ce alegi

10 iul. 2013,, 15:58   Societate
3662 0
Foto: unica.ro
Produse cu termen expirat, condiții proaste de păstrare a alimentelor și necunoașterea limbii de stat – acestea sînt principalele plîngeri ale consumatorilor, în ceea ce privește secțiile culinare din magazine. Oamenii se mai plîng că registrul de reclamații lipsește ori plîngerile pe care ei le scriu rămîn nesoluționate. Despre asta a anunțat Alexandru Cuzimuc, directorul Agenției pentru Protecția Consumatorului, în cadrul unei întîlniri cu mai mulți agenți economici.

Aceștia s-au întrunit la o masă rotundă, unde au vorbit despre cerințele legale pentru secțiile culinare din magazine. În cazul în care nu se respectă condițiile de păstrare, acestea pot fi extrem de periculoase. Agenții economici au fost sfătuiți să evite în perioada caniculară comercializarea salatelor cu maioneză sau a altor sosuri.

Mai mult, fiecare produs care se vinde trebuie să fie însoțit de o etichetă, pe care să fie scris timpul preparării și ingredientele produsului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав