Cutremure stiri: 506

RANGE ROVER SPORT DIN 2014 A INTRAT ÎN COMPETIŢIE CU UN SPITFIRE

10 iul. 2013,, 15:26   Ştiri Auto
2812 0
Фото: Range Rover
Am vizionat zeci de spoturi video cu participarea avioanelor şi a maşinilor de curse, însă Land Rover a decis să abordeze această competiţie clasică într-o manieră pur britanică.
În ultimul spot publicitar pentru Range Rover Sport, SUV-ul a intrat în competiţie cu un Vickers Supermarine Spitfire din 1945, care este dotat cu motorul V12 Merlin, ce dezvoltă 1.750 CP (1.305 kW) şi o viteză maximă de 644 km/h. Acesta concurează cu un Range Rover Sport cu un motor V8 de 5.0 litri, supraalimentat , care dezvoltă 510 c.p. (380 kW).
Deşi, pentru a afla învingătorul, va trebui să vizionaţi videoclipul, inginerul şef pentru integritatea vehiculelor Mike Cross, a menţionat: „Întotdeauna este dificil să porneşti pe un teren de iarbă, însă Range Rover Sport s-a lansat de minune. Am fost uimit de cît de neuniform era terenul, cînd am accelerat pînă la 210 km pe oră şi, desigur, cealaltă extremă a provocării era săfrînez la timp pentru a efectua întoarcerea, dar maşina s-a comportat calm de-a lungul întregii curse.”
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав