X 
Cutremure stiri: 502

Alianţa Renault-Nissan pregăteşte un nou model low-cost, pe platformă modulară

16 iul. 2013,, 16:53   Ştiri Auto
1463 0

Foto: Renault-Nissan

Carlos Ghosn, CEO şi preşedinte al Renault-Nissan, a confirmat astăzi că Alianţa dezvoltă un nou vehicul low-cost, destinat clienţilor noi de maşini, din ţările în curs de dezvoltare.

Anunţul marchează primul program complet nou dezvoltat de la zero de Renault şi Nissan, echipele lucrând umăr la umăr de la bun început. Programul, cu nume de cod intern CMF-A, acoperă categoria de vehicule cele mai ieftine din familia de modele cu elemente comune (Common Module Familiy - CMF),sistemul modular al Renault-Nissan.

Producţia de vehicule CMF-A va începe în 2015 la uzina Alianţei Renault-Nissan din Chennai, India. Primul model ce va ajunge pe piaţă, peste doi ani, va fi unul sub brandul Renault.

Renault şi Nissan vor dezvălui detalii adiţionale, inclusiv preţuri şi volume de producţie, în apropierea datei de lansare a producţiei.

La fel ca toate categoriile CMF, CMF-A oferă un înalt grad de flexibilitate. Un stil de caroserie variabil şi propulsoare diferite pot fi create pentru a satisface cerinţele şi preferinţele clienţilor din India şi alte pieţe cu grad mare de creştere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав