Cutremure stiri: 507

David Beckham știe cum Kate Middleton își va numi copilul

20 iul. 2013,, 12:18   Showbiz
2914 0
Foto : starslife.ru
Toată săptămîna trecută britanicii și nu numai ei au așteptat cu nerăbdare nașterea copilului ducesei Kate, în trecut - Kate Middleton, soția prințului William. În timp ce ducesa era așteptată la spitalul Sf. Maria, casele de pariuri au continuat să primească mize cu privire la sexul copilului și numele lui.

Și dacă majoritatea încercau să ghicească, David Beckham era sigur de faptul că, în primul rînd, Kate va da naștere unui băiat, și în al doilea rînd, el va fi numit în cinstea celui mai faimos jucător de fotbal englez, adică David. Potrivit milionarului, este un nume extrem de frumos și i se va potrivi de minune prințului.

Dacă să urmăm această logică, în cazul nașterii unei fete ea ar trebui să fie numită după numele soției fotbalistului – Victoria. Apropo, numele Victoria este printre liderii votării organizate la Londra, deși cedează ca popularitatea numelor Alexandra și Elizabeth.

Se așteaptă că ducesa va naște cel tîrziu la sfîrșitul acestei săptămîni, dar, în general, evenimentul se poate produce în orice moment.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав