X 
Cutremure stiri: 502

Dacia Duster Black Edition: versiune specială pentru piața din Marea Britanie

22 iul. 2013,, 12:03   Ştiri Auto
1725 0

Foto: Dacia

Departamentul de marketing Dacia UK nu stă degeaba. Pentru a atrage noi clienți, a creat o ediție specială a SUV-ului Duster. Aceasta va fi vândută doar pe piața din Marea Britanie.

Dacia a creat o ediție specială Black Edition a modelului Duster.. Este însă un model dedicat doar clienților din Marea Britanie și celebrează Festivalul Vitezei de la Goodwood, după cum spune comunicatul oficial de presă. Pentru acest model special, Dacia UK a folosit un Duster Ambiance dCi de 110 CP cu tracțiune 4x2. Modificările aduse se referă doar la partea vizuală, motorul fiind cel de serie.

Dacia Duster Black Edition este îmbrăcată cu folie de culoare negru mat, jante de 18 inch închise la culoare plus două proiectoare montate pe plafon. La interior, Dacia UK a instalat un sistem multimedia Kenwood cu display de șase inch, Bluetooth, DAB Radio, sistem de navigație Garmin, conectivitate USB și iPos și posibilitatea de a reda DVD-uri video.

Potențialii clienți din Marea Britanie trebuie să plătească 17.575 lire sterline pentru această ediție specială Dacia Duster.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав