Cutremure stiri: 506

BMW a dezvăluit preţurile noului model electric i3

22 iul. 2013,, 15:00   Ştiri Auto
1437 0

Foto: BMW

BMW a anunţat astăzi preţurile de bază ale noului i3 în Germania, primul vehicul de serie cu propulsie 100% electrică al companiei. BMW i3 va fi prezentat în premieră la Frankfurt şi va fi disponibil pe piaţă din noiembrie.

BMW a anunţat că noul i3 va costa de la 34.950 euro în Germania.

„BMW i3 vesteşte zorii unei noi ere pentru mobilitatea individuală şi pentru Grupul BMW. Un BMW autentic, noul i3 are o puternică atracţie emoţională, o substanţă puternică de produs şi garantează plăcerea condusului. Cu acest vehicul de vârf, la un preţ atractiv, vom oferi clienţilor o alternativă competitivă pentru electromobilitate”, a declarat Ian Robertson, director de vânzări şi marketing la BMW AG.

BMW i3 îşi va celebra premiera internaţională pe 29 iulie, în evenimente paralele pe trei continente, în mega-oraşele Londra, New York şi Beijing.

BMW i3 va fi prezentat publicului şi la Salonul Auto de la Frankfurt, în septembrie, urmând ca modelul să fie disponibil pentru achiziţionare din luna noiembrie 2013.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав