Cutremure stiri: 506

Bebeluşul lui Kate Middleton are SÎNGE ROMÂNESC!

24 iul. 2013,, 08:31   Externe
18182 13
Foto : libertatea.ro
Kate Middleton a născut un băieţel, care este al treilea ca succesiune la tronul Marii Britanii. Ce puţină lume ştie, dar a fost confirmat chiar de prinţul Charles, e faptul că micuţul şi de altfel întreaga familie regală are sînge românesc, de la Vlad Ţepeş.

"Arborele meu genealogic arată că sunt descendentul lui Vlad Ţepeş". Aceste vorbe rostite de Prinţul Charles au părut multora o glumă menită doar să accentueze pasiunea pe care prinţul o are pentru Transilvania.

Şi totuşi, afirmaţia moştenitorului tronului britanic se bazează pe arborele genealogic cuprins în cartea "British Chronicles" ("Cronicile Britanice"), a scriitorului David Hughes, operă ce prezintă patru "variante" prin care sîngele de familie al lui Vlad Ţepeş însuşi a ajuns, prin doi dintre fiii lui, direct la Charles.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав