Cutremure stiri: 502

Ford Fiesta 1.0 EcoBoost este ”Maşina Anului 2013 pentru Femei”

25 iul. 2013,, 16:18   Ştiri Auto
1858 0

Foto: Ford

Juriul Maşina Anului pentru Femei (Women's World Car of the Year) a ales Ford Fiesta 1.0 EcoBoost drept câștigătorul ediției 2013. Subcompacta a biruit în finală în fața noului Range Rover și a lui Mazda CX-5.

Juriul Women's World Car of the Year a anunţat astăzi oficial câştigătorii concursului în care juriul este format exclusiv din femei care activează în zona presei de specialitate. Conform rezultatelor oficiale ale acestei competiţii, Ford Fiesta 1.0 EcoBoost este Maşina pentru Femei a Anului 2013. Câștigătorul ediției precedenteeste Range Rover Evoque, iar modelul de clasă mică de la Ford a surclasat în acest an Mazda CX-5 și noul Range Rover, ceea ce face rezultatul său cu atât mai impresionant.

Dacă ediția precedentă a concursului avea patru categorii (Maşini de Familie, Maşini de Lux, Maşini Sport şi Maşini Economice), anul 2013 a adus a cincea categorie – SUV-urile. Regulamentul a fost simplu: cele 18 membre ale juriului acordând puncte fiecărei maşini înscrise în concurs. maşina cu cele mai multe puncte din fiecare categorie câştigă respectiva secţiune, iar maşina cu cele mai multe puncte dintre câştigătoarele de categorii îşi adjudecă marele premiu. În cazul de față, Fiesta 1.0 EcoBoost a câștigat premiul cel mare la categoria Mașini Economice, ca apoi să le întreacă pe CX-5 și Range Rover în finală, când au intrat în joc doar finaliștii celorlalte categorii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав