X 
Cutremure stiri: 502

Mocanu aduce acuzații grave conducerii Consiliului Superior al Procurorilor (VIDEO)

31 iul. 2013,, 14:13   Societate
5277 1
Foto: noi.md
Liderul Mișcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, aduce învinuiri grave președintelui Consiliului Superior al Procurorilor, Iurie Garaba. În cadrul unei conferințe de presă, Sergiu Mocanu a spus că, din vina lui, un om “nevinovat” riscă să facă pușcărie, relatează NOI.md.

Asta după ce pe parcursul zilei de 30 iulie, un automobil în care se afla Iurie Garaba împreună cu un șef de direcție din cadrul Procuraturii Generale s-a ciocnit cu un automobil la volanul căruia se afla Munteanu Gheorghe, în vîrstă de 36 ani. Liderul Mișcării Antimafie explică că, potrivit martorilor, accidentul s-ar fi produs anume din cauza automobilului în care se afla Iurie Garaba, însă după ce la fața locului au venit mai multe echipaje de poliție, a fost reținut cetățeanul Gheorghe Munteanu.

“În urma unei comenzi s-au prezentat la fața locului mai multe echipaje de poliție, iar Munteanu Gheorghe se află în prezent în custodia poliției Buiucani”, a relatat Mocanu.

Potrivit lui, situația nu s-ar fi agravat atît de mult, dacă Iurie Garaba nu ar fi în relații atît de bune cu prim-vicepreședintele PDM, Vladimir Plahotniuc. „În 72 de ore, Gheorghe Munteanu trebuie să meargă în fața unui judecător de instrucțiune și, dacă nu intervenim noi, acest cetățean ar urma sa facă ani grei de pușcărie. Garaba l-a agresat fizic, l-a amenințat cu închisoarea, cu arma, dar fiind în custodie, Gheorghe Munteanu este prelucrat să recunoască vina pentru accident și pentru pricinuirea de vătămări corporale lui Iurie Garaba”, a afirmat Mocanu.

Liderul Mișcării Antimafie a promis că va informa publicul despre derularea acțiunilor ulterioare.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав