X 
Cutremure stiri: 506

Mass-media: Autoritățile din Azerbaidjan au interzis difuzarea filmului "Soarele alb al deșertului"

3 aug. 2013,, 12:41   Externe
4236 0
Foto: rapidlinks.org
Autoritățile din Azerbaidjan au emis un ordin nescris care interzice difuzarea filmului " Soarele alb al deșertului " pe canalele locale, anunță presa locală, citînd surse proprii.

De asemenea au fost interzise filmele "Zi de naștere", "Într-un oraș din Sud", "Interogatoriu", "Parc", "Rector". În crearea acestor filme a luat parte în calitate de scenarist Rustam Ibraghimbekov. Sursele nu au exclus faptul că interdicția de difuzare a acestor filme la televizor este legată de activitatea de opoziție a scenaristului.

Pe 2 iulie Ibraghimbekov a fost înaintat în calitate de candidat la președinție din partea partidului de opoziție în viitoarele alegeri prezidențiale din octombrie.

La începutul lunii iulie Ibraghimbekov a făcut apel la autoritățile ruse cu solicitarea de a-i anula cetățenia rusă, dar nu a primit încă un răspuns.

"Soarele alb al deșertului" – un legendar film sovietic din anul 1970, în regia lui Vladimir Motîli, povestește despre aventurile unui soldat al Armatei Roșii, Fiodor Suhov, care salvează femeile din haremul banditului Abdullah în timpul războiului civil.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав