Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Mesajul transmis de ministrul Justiției, după plecarea din funcție

20 dec. 2017,, 17:19   Politică
5293 3

În urma anunţului făcut ieri, 19 dcembrie, de liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, şase miniştri nu vor mai face parte din Guvernul condus de Premierul Filip, iar printre aceştia se numără şi actualul ministr al Justiţiei, Vladimir Cebotari, notează NOI.md.

Aflat în ultima zi la şefia Ministerului Justiţiei, Vladimir Cebotari a venit cu un mesaj în care le mulțumeşte tuturor pentru colaborarea fructuoasă pe care a avut-o timp de mai bine de doi ani.

"În aproape doi ani şi jumătate, am reușit lucruri îndrăznețe, schimbări ambițioase și necesare, pentru ca cetățeanul să simtă schimbarea în actul justiției, iar dinamica pozitivă a încrederii cetățenilor noștri confirmă acest lucru. Îmi depun mandatul din această funcție-cheie în actul guvernării, dar, în continuare, voi urmări, voi susține, voi fi aproape de voi și justițiabilii noștri, pentru a aduce la nivelul așteptării fiecăruia situația din domeniul ce-l reprezint, și nu doar", a declarat Vladimir Cebotari.

Reamintim că ieri, în urma ședinței Biroului politic al PD, Vlad Plahotniuc a anunţat că şase membri din cei 13 ai Cabinetului de Miniștri vor fi înlocuiți.

Potrivit lui Plahontiuc, prin aceste remanieri de cadre, PD își propune "să dea o mai mare independență Guvernului și, totodată, să-l depolitizeze".


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?