X 
Cutremure stiri: 507

”Tанцевальный суботник” în Parcul ”Valea Morilor” (VIDEO)

10 aug. 2013,, 09:30   Societate
3536 0
Foto: noi.md
Mai multe organizații neguvernamentale desfășoară astăzi în Parcul ”Valea Morilor” din Chișinău o acțiune de salubrizare sub acordurile muzicii. Anunțul a fost făcut recent, în cadrul unei conferințe de presă, transmite NOI.md.

Președintele Grupului de inițiativă ”Restaurăm Chișinăul”, Natalia Svalbonene, a specificat că acțiunea are ca scop adunarea de fonduri pentru restaurarea scării cascadelor, inclusiv foișorul din capătul acesteia.

”Vrem să restaurăm foișorul și havuzul. Pentru asta avem nevoie de investiții pentru că Primăria Chișinău are la moment doar bani pentru proiectare, nu și pentru renovare. Ne-am gîndit să organizăm pe această alee o sîmbătă a dansului. Invităm toată lumea. Mai întîi vom face ordine, iar după aceasta vor fi anumite lecții de dans. Vrem ca oameni să iasă în oraș nu doar pentru a consuma bere, dar să aibă posibilitatea să danseze, așa cum era pe timpuri”, a precizat Natalia Svalbonene.

De asemenea, grupul de inițiativă susținut de alte organizații neguvernamentale, cît și de deputatul comunist Constantin Starîș, preconizează să organizeze pentru data de 22 august curent și un concert, la care vizitatorii parcului să aibă posibilitate să danseze. Acțiuni de acest gen vor continua și în toamnă. Doritorii de-a contribui financiar sînt așteptați în cadrul acestor evenimente.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав