X 
Cutremure stiri: 502

A rămas FĂRĂ MAŞINĂ, din cauza datoriilor la CĂLDURĂ

10 aug. 2013,, 15:00   Societate
2892 0
Foto: timpul.md
În după-amiaza zilei de ieri, executorul judecătoresc a aplicat sechestru şi a ridicat un automobil aflat în proprietatea unui rău-platnic. Proprietarul unităţii de transport a acumulat pentru consumul de energie termică o datorie de 12 359 lei, conform titlului executoriu, transmite NOI.md

În vederea executării documentului executoriu, executorul judecătoresc a aplicat sechestru şi a ridicat automobilul, transportîndu-l spre păstrare la creditor, unde a şi fost sigilat.

Conform procesului-verbal de sechestru, datornicului i s-a acordat un termen de 7 zile pentru achitarea sumei debitoare. În caz contrar, automobilul va fi transmis spre comercializare prin intermediul unui magazin de comision.

După comercializarea unităţii de transport şi încasarea sumei datorate pentru consumul de energie termică, precum şi cheltuielile aferente, rău-platnicului i se va înapoia restul prin intermediul executorului judecătoresc.

Datornicul şi-a declarat intenţia de a achita plăţile restante şi a reintra în drepturi asupra bunului sechestrat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав