X 
Cutremure stiri: 506

Negruța sparge tăcerea, după demisia din funcție

14 aug. 2013,, 13:16   Politică
15197 3
Foto: tribuna.md
Fostul ministrul al Finanțelor, Veaceslav Negruța, susține că și-a realizat misiunea pe plan profesional și a venit timpul să acorde mai multă atenție familiei. Declarația a fost făcută astăzi, în cadrul unui briefing de presă, transmite NOI.md.

Veaceslav Negruța a dat o apreciere activității sale profesionale, arătîndu-se mulțumit de aceasta. ”Din punct de vedere profesional, eu consider că la această etapă eu mi-am realizat misiunea pentru care am fost delegat de către colegii mei din PLDM în 2009. Noi am reușit să stabilizăm finanțele publice. Acum finanțele publice sînt mult mai sănătoase decît în 2009. Nu există un risc major pentru a avea surprize neplăcute”, a precizat Negruța.

Ex-ministrul al Finanțelor a ținut să sublinieze că decizia îi aparține și n-a fost influențată de factori politici. Cît privește dosarul penal în care este vizat, Negruță l-a calificat drept un fals. "Dosarul a fost unul politic. A avut un alt scop – şantajul. Este atît de minor, nu poate determina un ministru să-şi dea demisia", a comunicat Negruţa.

Pe viitor, fostul ministru își propune să petreacă mai mult timp alături de familie. ”Vreau să mă relaxez. Nu am încă nicio ofertă de muncă. Nu sînt în business, nu am alte activităţi. Voi depune CV-ul ulterior pentru a-mi găsi un loc de muncă", a spus fostul ministru.

Veaceslav Negruţa și-a dat demisia de îndată ce a revenit din concediu. În funcția de ministru al finanțelor a fost numit astăzi Anatol Arapu, care a și depus jurămîntul constituţional.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав