Cutremure stiri: 502

Noul BMW M4, primele imagini oficiale

15 aug. 2013,, 17:18   Ştiri Auto
1906 0

Foto: BMW

Primele imagini cu BMW M4 au ajuns pe internet înaintea debutului oficial. Conform zvonurilor, BMW plănuieşte să arate maşina prima oară la Salonul Auto de la Frankfurt, luna viitoare.

Postate pe internet, imaginile scăpate înaintea debutului ne arată că noul BMW M4 va avea o faţă mai agresivă graţie noului spoiler mai dinamic, precum şi o componentă din fibră de carbon sub acesta. Grila radiatorului de mari dimensiuni se pare că a fost inspirată de actualul BMW M6.

Noul model ultra-performant BMW M4 are numeroase detalii de design preluate de la Seria 4 cu pachet M-Performance, lansat luna trecută, inclusiv farurile cu LED-uri mai proeminente. Rămâne de văzut dacă M4 va prelua şi ceva detalii din interior, inclusiv jantele cu design specific de 20 inch.

BMW nu a confirmat deocamdată ce motor se va afla sub capota lui M4, dar este aşteptat ca versiunea coupe, alături de modelele cabriolet şi Gran Coupe, să primească un nou model cu şase cilindri de 3.0 litri, în detrimentul V8-ului folosit la M3.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав