Cutremure stiri: 505

Familia lui Sergiu Sîrbu a fost ofensată de un membru PCRM. Ce riscă acesta

21 aug. 2013,, 12:47   Politică
4924 7
Foto: pan.md
Deputatul Sergiu Sîrbu, care a aderat la Partidul Democrat după ce a părăsit Partidul Comuniștilor, anunță că recent o persoană necunoscută a ofensat familia sa. Pe o rețea de socializare Sîrbu a scris că după cele întîmplate s-a adresat la poliție, iar la scurt timp, suspectul a fost reținut.

“Am fost informat că persoana a fost depistată și sancționată contravențional. Acum abia aștept să stau de vorbă cu el și să vad daca are curajul sa repete în față acele cuvinte. Persoana este un secretar PCRM. Acum stau uneori și mă gîndesc, pe cine eu am apărat atîția ani?! Există oare ceva sfînt în unii oameni?! Slava Domnului, ca m-a luminat!!!”, a spus deputatul.

De asemenea, deputatul a spreciat operativitatea Inspectoratușui Național de Poliție și a explicat cum s-a întîmplat incidentul.

“Respect mare pentru politia noastră, in special Centrului pentru combaterea crimelor informatice al IGP. Cîteva luni în urmă, pe Internet au apărut unele comentarii anonime extrem de ofensatoare la adresa familiei mele. Ce i-a dorit acea persoană soției mele și copilului nenăscut mai bine să nu știe nimeni. Asta depășește albia normalității și integrității psihice”, a declarat Sîrbu.

Sergiu Sîrbu a plecat din PCRM la data de 12 decembrie 2012 . Ulterior, acesta a aderat la fracțiunea Partidul Democrat din Moldova.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав