Cutremure stiri: 503

La Chişinău a fost inaugurat cel de-al doilea centru comercial al brandurilor moldoveneşti

29 aug. 2013,, 09:27   Societate
9955 4
Foto : timpul.md
Un nou centru comercial al brăndurilor moldoveneşti a fost inaugurat, miercuri, la Chişinău în cadrul programului Din inimă: branduri de Moldova. Aici vor fi expuse articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi ate mărfuri ale deţinătorilor a 24 de branduri moldoveneşti, inclusiv, Zorile, Ponti, Ionel, Ravetti, Cristina Mold-Rom Simpex, Natalia Melnic, Artima.

Potrivit Agenţiei "INFOTAG", proiectul a fost susţinut financiar de USAID CEED II şi reţeaua de magazine Linella, care a oferit un spaţiu comercial de 850 de meri pătraţi.

Ministrul Economiei, Valeriu Lazăr a menţionat că datorită unor asemenea proiecte, cu timpul, va apărea posibilitatea de a oferi salarii decente angajaţilor.

"Promovând asemenea proiecte, noi demonstrăm că în Moldova avem modă, mai ales dacă promovăm brandurile autohtone. Sper că deschiderea acestui centru comercial va fi un exemplu pentru mulţi alţii. Noi suntem în stare să producem lucruri calitative, iar oamenii trebuie să fie mai pozitivi pentru că la noi într-adevăr să fac lucruri bune", consideră el.

Directorul executiv Linella, Nicolae Pojoga a menţionat că deschiderea centrului va contribui la dezvoltarea economiei Moldovei.

"Avem peste 1000 de angajaţi cu vârsta medie de 30 de ani, noi creăm noi locuri de muncă şi suntem gata să primim tinerii în familia noastră, tinerii care au decis să rămână şi să lucreze acasă", a menţionat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав