X 
Cutremure stiri: 506

În Suedia a început sezonul „elanilor beți”

3 sep. 2013,, 10:33   Externe
4259 0
Foto : epochtimes.ru
Un suedez din oraşul Ingaro, care face parte din suburbiile capitalei Stockholm, a chemat poliţia după ce un grup de cinci elani beţi, care se comportau agresiv, l-au împiedicat să intre în casă.

Cei cinci elani, patru adulţi şi un pui, se îmbătaseră, cel mai probabil, după ce mîncaseră mere căzute din grădina bărbatului, fructele fermentînd şi producînd alcool.

Animalele au plecat înainte de venirea poliţiei, autorităţile somîndu-l pe proprietar să-şi cureţe grădina de merele căzute pentru a evita incidente similare în viitor.

Albin Näverberg, purtător de cuvînt al poliţiei, spune că elanii beţi constituie un pericol real, în această perioadă a anului.

"Pot fi foarte periculoşi. Cînd sunt intoxicaţi cu alcool îşi pierd orice teamă. În loc să plece cînd văd o persoană, vin spre ea. Pot chiar să atace".

Problema elanilor beţi este binecunoscută poliţiştilor din Ingaro, care se confruntă cu zeci de astfel de cazuri în perioada toamnei.

Un caz celebru s-a petrecut în 2011, cînd un suedez din oraşul Gothenburg s-a trezit cu un elan beat într-unul dintre copacii curţii sale.

Poliţiştii au fost nevoiţi să improvizeze un sistem de pîrghii şi frînghii pentru a da jos animalul blocat în pom. Elanul a petrecut noaptea în curtea suedezului, pentru că nu era capabil să se ţină pe picioare, plecînd abia a doua zi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав