X 
Cutremure stiri: 502

Mazda creşte producţia de motoare cu 25%

3 sep. 2013,, 17:57   Ştiri Auto
1776 0

foto: mazda

Datorită cererii crescute pentru modelele de nouă generaţie SKYACTIV, Mazda a decis să crească volumul de producţie al fabricii din Hiroshima pentru motoare SKYACTIV cu 25%.
Măsura va fi implementată până la finele anului 2014 şi va permite creşterea producţiei de la 800.000 la 1 milion de unităţi/an, urmând să crească şi nivelul de flexibilitate al fabricii.

Mazda va instala o nouă linie de motoare modernă. Totodată, o linie existentă, folosită pentru asamblarea de motoare MZR va fi îmbunătăţită pentru a permite producţia de motoare SKYACTIV.

Mazda produce în acest moment motoare cu patru cilindri SKYACTIV-G pe benzină şi SKYACTIV-D diesel.

Extinderea producţiei este un element cheie al obiectivului Mazda de a creşte vânzările la nivel global la 1,7 milioane de vehicule până în 2016. Din unităţile vândute se estimează că 80% vor integra tehnologie SKYACTIV.

Japonezii vor mai produce motoare şi în Mexic la fabrica nou înfiinţată începând cu ultimul trimestru al anului fiscal curent, care se încheie în martie 2014.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав