Cutremure stiri: 506

Nissan va lansa conceptul unui viitor SUV la Frankfurt

3 sep. 2013,, 18:30   Ştiri Auto
1744 0

Фото: Nissan
Nissan va folosi Salonul Auto de la Frankfurt ca scenă pentru debutul unui nou concept, anticipat deja de un teaser. Mai multe surse vorbesc despre înlocuitorul lui Qashqai sau X-Trail.
Nissan aduce la Salonul Auto de la Frankfurt, în premieră europeană, conceptul Friend-Me, dezvăluit în primăvara cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai. Alături de acesta însă, japonezii vor expune şi un concept misterios, în premieră mondială, anticipat deja de un teaser, dar al cărui nume reprezintă momentan o surpriză.

Nissan nu a oferit prea multe informaţii despre conceptul pe care îl va expune, însă a fixat ca dată oficială de întâlnire prima zi a Salonului de la Frankfurt, 10 septembrie. Conceptul va reprezenta viziunea futuristă a unui SUV, însă modelul pe care acesta îl va anticipa este o surpriză.

Din speculaţiile ultimelor luni, Nissan ar putea introduce un concept care să anunţe viitoarea generaţie a modelului Qashqai. Cu toate acestea, nici un urmaş pentru X-Trail, unul dintre cele mai longevive produse ale japonezilor, nu este exclus.

Conceptul aşteptat la Frankfurt ţinteşte în continuare extinderea gamei şi reprezintă încă un pas către obiectivul fixat în urmă cu câţiva ani: acela de a deveni constructorul asiatic numărul unu în Europa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав