X 
Cutremure stiri: 502

Frankfurt 2013: Smart fourjoy, precursor al noii generaţii smart forfour

5 sep. 2013,, 17:30   Ştiri Auto
2078 0

Foto: Smart

Maşinile cu mai mult de două scaune sunt de asemenea capabile să păstreze experienţa brandului smart: conceptul smart fourjoy, ce-şi va celebra premiera mondială la Salonul Auto de la Frankfurt, vine să dovedească acest lucru.

Fără uşi, fără geam în spate şi fără acoperiş – smart fourjoy se dispensează de balastul care nu este necesar. În acelaşi timp oferă privitorilor accesul fără restricţii la interiorul futuris, cu o banchetă spate remarcabilă, în stil de mobilier lounge. Asta înseamnă că vehiculul are un spaţiu amplu pentru patru persoane.

Cu dimensiuni exterioare compacte (3494 x 1978 x 1494 mm) şi o distanţă de întoarcere de 9,1 metri, smart fourjoy abundă de agilitate tipică brandului şi este capabil să-şi arate punctele forte, în special în mediu urban.

Datorită unui motor electric de 55 kW, vehiculul cu zero emisii oferă performanţe agile în condus, fără nicio întârziere din parte transmisiei. Bateria Li-Ion are o capacitate de 17,6 kWh şi poate fi reîncărcată în şapte ore de la o priză normală. Folosind un încărcător rapid, timpul este scurtat până la mai puţin de o oră.

Modelul compact cu 4 locuri este un precursor al noii generaţii de maşini smart forfour şi va fi prezentat în premieră publicului la Frankfurt (12-22 septembrie 2013).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав