X 
Cutremure stiri: 502

Frankfurt 2013: Renault Megane, facelift pentru 2014

7 sep. 2013,, 17:48   Ştiri Auto
2859 0

Foto: Renault

Familia Renault Megane a primit un nou facelift şi va fi prezentată în premieră publicului la Salonul Auto de la Frankfurt, pe 12 septembrie.

Renault continuă să introducă noua identitate de design în gama sa de modele, iar acum a venit rândul familiei Megane să încorporeze cel mai recent stil al brandului.

Schimbările asigură o mai mare unitate între faţa modelelor Megane hatchback, Sport Tourer şi Coupe, acestea beneficiind de acelaşi spoiler şi capotă, dar fiecare versiune îşi păstrează identitatea sa distinctă. Noile Renault Megane sunt echipate cu noile faruri eliptice.

Noua identitate a stilului a fost introdusă şi pe modelele mai sportive. Megane RS (Renaultsport) şi GT Line au o prestanţă mai dinamică şi un nou design frontal, precum şi noile faruri cu fundal negru lucios.

Noua gamă Renault Megane cu facelift pentru 2014 va fi pusă în vânzare pe pieţele europene din primul trimestru al anului viitor. Mai multe detalii vor fi dezvăluite de Renault în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, ce-şi deschide porţile pentru public pe 12 septembrie 2013.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав