X 
Cutremure stiri: 506

Fiat a amenințat cu retragerea din Italia

9 sep. 2013,, 10:26   Externe
2683 0
Foto : 0-100.hotnews.ro
Compania Fiat a declarat că în cazul în care guvernul italian nu va schimba legile privind relațiile de muncă, compania își va transfera producția în alte țări.

Eforturile companiei de a introduce contracte de muncă mai flexibile, în ultimii ani, în mod constant sînt blocate de către sindicate, pe care producătorul de automobile dă vina pentru slăbirea fabricilor sale. În acest sens, Fiat solicită autorităților să intervină în disputa cu sindicatele.

Reamintim, compania este cel mai mare angajator din Italia.

În iulie, Curtea Constituțională a forțat Fiat să restabilească relațiile cu unul dintre cele mai mari sindicate din Italia. Ele s-au deteriorat după ce compania a refuzat să semneze contracte de muncă cu condițiile asupra cărora au insistat angajații. Ei au fost nrmulțumiți de reducerea pauzelor și creșterea duratei zilei de muncă.

La sfîrșitul lunii mai, s-a anunțat că concernul Fiat intenționează să ia un împrumut bancar pentru a răscumpăra 41,5% din acțiunile Chrysler.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав