Cutremure stiri: 506

Ion Testimițanu ar putea prelua banca tehnică după înfrîngerea cu Anglia

9 sep. 2013,, 13:29   Sport
2830 0
Foto: timpul.md
Jocul foarte slab al Moldovei în partida cu Anglia i-ar putea determina pe oficialii Federației Moldovenești de Fotbal să-l demită pe Ion Caras. Respectiv, Caras ar putea să nu stea pe bancă în ultimele două meciuri din calificările pentru Cupa Mondială, cu San-Marino şi Muntenegru.

Tehnicianul s-a arătat dezamăgit la conferința de presă de după meci de jocul "tricolorilor" în partida de pe Wembley şi se gîndeşte la demisie. În acest caz, interimatul va fi asigurat de Ion Testemiţanu, secundul lui Caras, dar, în acelaşi timp, şi vicepreşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal. Se pare că Testemiţanu va candida şi la postul de selecţioner, pentru a conduce naţionala în preliminariile Campionatului European din 2016.

Cu gîndul la naţionala mare se află şi Alexandru Curtianu, selecţionerul reprezentativei de tineret. De asemenea, nu o dată şi-a exprimat dorința de a reveni la selecţionata Moldovei şi Igor Dobrovolski, dar şansele fostului antrenor al Daciei să devină din nou "tricolor" sînt foarte mici.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав